aboutus

Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd.

Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd.
1 2 3
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Wereldwijd
Merken: Yico
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 5000000-8000000
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

De Kledingsco. van Guangzhouyico, Ltd is een professionele de kledingsfabrikant van vrouwen het integreren ontwikkeling, een productie en verkoop.

 

Opgericht in 2013, wordt het gevestigd in Guangzhou, de Provincie van Guangdong, een bekend kledingscentrum. Dicht bij Shenzhen en Hong Kong.

 

Daarom genieten wij van geschikt water, land en luchtvervoer. Naast de Guangzhou-fabriek, hebben wij ook een aangesloten fabriek in Jieyang-Stad, de Provincie van Guangdong, met ongeveer 60 arbeiders. De productiecapaciteit is 50.000 PCs per maand.

 

Wij hebben een grote inventaris, heten welkom om grote of kleine orden te plaatsen. Wij verlenen OEM en ODM de diensten.

 

Het aanhangen het collectieve principe van „hoog - de kwaliteit, de concurrerende prijs, de snelle levering en de uitstekende dienst“, ons de uitvoer bedrijfsnetwerk behandelen de wereld, met inbegrip van Oost-Europa, Westelijk Europa, Zuidelijk Europa, Afrika, Zuidoost-Azië en andere landen.

 

Wij hebben sterke verhoudingen met vele klanten gevestigd, en wij zijn een betrouwbare leverancier voor uw bloeiende zaken.

China Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Geschiedenis

In de loop van de jaren, hebben wij hard gewerkt om moderne kleding te bevorderen en te produceren, en actief de onafhankelijke innovatiemogelijkheden van onze werknemers cultiveren en te verbeteren. Zet en bevorder volledig de originele handelsruimte, de faciliteiten en het materiaalbeheer om. Hoop om een vennootschap op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.

 

Wij verhogen de schaal van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.

 

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

 

Dienst

Guang Zhou Yico-kledingsco., Ltd werd gebouwd door een professioneel team met 10+-jaren van ervaring in de kledingstukindustrie. Wij concentreren ons altijd bij het ontwerpen, productie van de slijtage van globale snelle maniervrouwen, maar nu begonnen wij op de markt te brengen. Onze fabriek handhaaft een stabiele en goede behulpzame verhouding met grensoverschrijdende e-commercereuzen. Na jaren van ontwikkeling en accumulatie, heeft Onze fabriek een sterke R&D-capaciteit en de snelle capaciteit van de productiereactie gevormd. Ons verkoopteam is zeer jong en energiek, kunnen wij ons beste doen aan uw vereisten voldoen en u dienen! Onze hoofdproducten zijn kleding, rokken, vest, blouse, jasje, laag, T-shirt, vrije tijdsoverhemd, vrije tijdskostuums, toevallige broek, de grote kleren van groottevrouwen, etc. Wij hebben meer kleren klaar te verschepen. Met slechts beelden, kunnen wij u helpen veroorzakend hoogte - kwaliteitskleding in de snelste snelheid. OEM/ODM is beschikbaar allen, kunnen wij spoedorde met snelle levering en de goede dienst nemen. Hoop met u en onthaal samenwerken om onderzoek te verzenden!

China Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Ons bedrijf bezit een uitstekend ontwikkelingsteam dat gloednieuwe patronen en stijlen elke maand, een bekwaam productieteam efficiënt aan volledige orden creeert, een professioneel QC team dat producten inspecteert om goede kwaliteit voor onze elke cliënt te verzekeren. Ondertussen, hebben wij een ervaren en dynamisch verkoopteam om de professionele, nadenkende dienst, en geïndividualiseerde productoplossingen te verlenen.China Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Guangzhou Yico Clothing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Contactgegevens